اين گزارشيه که دکتر هژبري از Reunion شريف نوشته (ترجمه از منه!!!)
Reunion دانشگاه صنعتي شريف (آريامهر سابق) از ۲۳ تا ۲۶ آگوست در تورنتوي کانادا برگزار شد. بيش از ۱۰۰ نفز از شرکت کنندگان براي شرکت در اين مراسم از ايران سفر کرده بودند. تغييراتي که در قوانين ويزاي آمريکا به وجود آمده بود مانع سفر تعداد زيادي از فارغالتحصيلان SUT که هم اکنون در دانشگاههاي امريکا درس مي خوانند و يا براي کار در آن جا اقامت دارند به کانادا شده بود. ۴۰۰ نفر براي اين Reunion ثبت نام کرده بودند. تعداد کمي از ايران به دليل مشکلات جسمي يا کاري از شرکت انصراف دادند. ما براي اين اعضا بهبودي آرزو داريم.
در ميان شرکت کنندگان روساي قبلي SUT محمد رضا امين (يکي از بنيان گذاران اولين Reunion )، فضل الله رضا و مهدي ضرغامي هم حضور داشتند. رييس فعلي SUT، دکتر سعيد سهراب پور شخصا نتوانست در مراسم شرکت کند، ولي پيام حمايت او در مراسم افتتاحيه خوانده شد.
از اولين لحظات معلوم بود که اين بار اعضا از سراسر دنيا فقط براي قسمت سرگرمي مراسم نيامدهاند، بلکه آمدهاند تا در فعاليتهاي انجمن حضور فعال داشته باشند. بسياري از اعضا از امريکا، کانادا و ايران تمايل خود براي نامزدي براي هيئت مديره انجمن اعلام کرده بودند. اعضا ديگر به عنوان گروههاي جدا از هم صحبت نميکردند بلکه به عنوان عضوي از موسسه متحد انجمن فارغالتحصيلان شريف.
Reunion با ثبت نام و گردهمايي هاي غير رسمي در هتل Westin-Prince آغاز شد. کميته برگزار کننده تورنتو با کمک ۱۲ دانشجوي تحصيلات تکميلي شريف در دانشگاه تورنتو به شدت کار کرده بودند و براي يک Reuunion به ياد ماندني برنامهريزي کرده بودند. پذيرش و شام در رستوران Old Mill برگزار شد.
Reunion ۲۰۰۲ به طور رسمي در ساعت ۹:۳۰ شنبه با پيام عشق، اميد و ايمان توسط زاهد شيخالاسلامي، عضو هيات مديره انجمن، آغاز شد. او از همه اعضا درخواست کرد که متحد بمانند و به مقاصد انجمن ايمان داشته باشند.
فريدون هژبري، دبير انجمن، گزارشي از فعاليتهاي انجمن و موفقيتهاي آن در دو سال گذشته ارائه داد. او هم چنين در مورد مشکلاتي که براي فرستادن کمکهاي مالي براي دانشجويان، به دليل تحريم هاي امريکا وجود دارد و نيازي که براي هماهنگي بهتر براي کمک به برنامههاي علمي دانشگاه وحود دارد توضيحاتي داد. او در آخر توضيحات خود را با اين نکته پايان داد که تغييراتي در ساختار اجتماعي براي دست يابي به نتايج معني دار براي تلاشهاي ما لازم است.
منوچهر ميثاقي، از طرف کميته برگزار کننده تورنتو، به شرکت کنندگان خوش امد گفت. او بر نياز به فعاليت تمامي اعضا در فعاليت ها تاکيد کرد.
اولين سخنران فضل الله رضا، رييس سابق دانشگاه شريف بود. او به تمام دانشجويان دين انها به دانشگاه و کشور مادريشان را يادآوري کرد، مخصوصا تاکيد کرد که فرهنگ غني ايران را از ياد نبرند.
مهدي ضرغامي، رييس سابق دانشگاه شريف، در مورد وظيفه دانشگاه براي توزيع تخصص لازم براي توسعه ايران شرح داد.
عبدالحسن وفايي، رييس دفتر هماهنگي بينالملل شريف، پيام سعيد سهرابپور را خواند و در مورد توافقات دو جانبهاي که بين شريف و دانشگاههاي خارجي براي مبادلات آکادميک و امکانات تحقيقاتي مشترک امضا شده است گزارش داد.
E-learning موضوع اصلي Reunion بود. بهرخ خوشنويس، اين قسمت را افتتاح کرد و ۱۲ مقاله توسط اعضا در مورد Distance-learning و موضوعات ديگر ارائه شد. مجموعه مقالات اين سخنراني هاي در website ارائه خواهد شد. تمام سخنرانيها هم ضبط شده و بعدا قابل دسترس خواهند بود.
يک زيرکميته در مورد E-learning با شرکت محمد تقي فاتحي، هيبتالله خاکزار، بهرخ خوشنويس، منوچهر ميثاقي و عبدالحسن وفايي در مورد اين که انجمن بايد چه کند تا استفاده از اين تکنولوژي آسان تر شود و چگونه مي شود در ايران به آن دست يافت بحث کرد. توصيههاي اين کميته بعدا جداگانه توزيع خواهد شد.
زيرکميته ديگري با مهدي ضرغامي، عليرضا مشايخي و ۷ شرکت کننده ديگر در مورد همکاري هاي دانشگاه و انجمن بحث کردند. اين کميته چند طرح کوتاه مدت و بلند مدت به Reunion ارائه کرد. هيات مديره انجمن سعي در تبيين اين پيشنهادات با کمک همکاران خود در دانشگاه و ساير اعضا در خارج خواهد کرد.
در Reunion هيات مديره تصميم گرفت صندوقي براي دانشگاه قرار داده شود تا به دانشجويان کمک شود. به عنوان اولين قسط يک صد ميليون ريال براي اين صندوق اختصاص يافت. اين بودجه طبق معيارهايي که توسط انجمن تنظيم ميشود و با نظارت ۵ عضو انجمن در ايران استفاده ميشود.
براي انتخابات هيات مديره ۱۷ عضو نامزدي خود را اعلام کردند. اعضايي که در تورنتو حاضر بودند رايهاي خود را در Reunion دادند. صندوق راي مهر و موم شد و نزد دو تن از اعضا در تورنتو نگهداري ميشود. اعضايي که در Reunion حاضر نبودند، يا راي ندادند، اين امکان را دارند که در رايگيري online که از شنبه ۲ سپتامبر شروع ميشود شرکت کنند. راي گيري روز ۹ سپتامبر پايان ميگيرد. راي مضاعف به طور اتوماتيک حذف ميشود. نتايج راي گيري به تورنتو فرستاده ميشود نا با رايگيزي کاغذي جمع شود. صندوق راي در حضور جمع باز خواهد شد. روز رايشماري قبلا اعلام خواهد شد.
اسامي کانديداها به اين شرح است:
۱- فيروزه صدوق عباسيان، کانادا
۲- حسين عليزاده، کانادا
۳- مرتضي انواري، امريکا
۴- فريبا آريا، امريکا
۵- عليرضا حمزهلوييان، ايران
۶- فريدون هژبري، امريکا
۷- جليل کمالي، امريکا
۸- عليرضا خدابنده، کانادا
۹- جورا (jora) منوجهريان، امريکا
۱۰- سيد علي ميرسليمي، ايران
۱۱- منوچهر ميثاقي، کانادا
۱۲- علينقي مشايخي، ايران
۱۳- فروزا پورکي، امريکا
۱۴- مسعود صدقي، ايران
۱۵- زاهد شيخالاسلامي، امريکا
۱۶- فروزنده طبيبي بوشهري، ايران
۱۷- سيد بهرام زهير اعظمي، کانادا