چند روز قبل دکتر شهشهانی رو که اومده بود اينجا ديديم. کلی باهاشون حرف زديم. از دانشکده و برگشتن و برنگشتن و همه اينها. دکتر شهشهانی خيلي همه رو تشويق میکنه که برگردن ايران. اينکه جو دانشکده خيلی بهتر شده از قبل و مثل سالهای قبل نبايد کسی قيد تحقيق رو بزنه اگه بخواد بياد ايران. چون قبلا دانشجوی دکترا نبود و تنها کار درس دادن بود و ولی الان به خاطر دانشجوهای دکترا هم شده بايد تحقيق کنن. و خب بودن دانشجوهای دکترا باعث میشه که استادا برای تحقیقاتشون یه اثر اجتماعی هم ببینن. البته خب مجبور هم هستن. استادهایی که تازه استخدام میشن باید یه حداقل امتیازی از تحقیق بیارن تا رسمی بشن. و خب این اجبار باعث شده که خیلیها حتی رشتههاشون رو تا حدی تغییر بدن به رشتههایی که توش میشه نتایج سریع درآورد. دکتر شهشهانی تعریف میکرد که یکی از استادای دانشکده که به همین خاطر یه مقاله تو همینجور نوشتهها در اورده بوده خودش از این ناراحت بوده، دکتر شهشهانی بهش گفته بوده یکی از پیانیستهای خیلی مشهور برای اینکه خرجش رو دربیاره بعضی شبها میرفته تو کاباره پیانو میزنه، این که دیگه بدتر از اون نیست!!!
راجع به این لیسانسهای علوم کامپیوتر هم که امسال دانشکده گرفته هم پرسیدیم. ظاهرا بیچارهها هیچکس نیست بعضی درساشون رو ارائه بده. خب خیلی از درساشون رو قاعدتا میتونن از دانشکده کامپیوتر بگیرن ولی خب اون وقت چرا پس اومدن دانشکده ریاضی. احتمالا فقط به خاطر یه مقدار بودجه بیشتر. نمیدونم چرا تو ایران این برنامههای بین دانشکدهای غیر ممکنه. حالا لابد کلی باید استاد مهمان بگیرن تا همون درسا رو تو دانشکده ریاضی ارائه بده.
رويا.. چقدر دوست داشتم ميتونستم اونجا باشم-و ببينمش.. چقدر آدم خوبيه.
من نمی دانم درست که بچه های ریاضی راجع به برگشتن چی فکر می کنند(تو بهتر می دانی (: )و لی گمان نمی کنم ریاضی شریف ظرفیت جذب بیشتر از ۲-۳ نفر را داشته باشد. در عوض مرکز تحقیقات جایی است که هم کلی بودجه دارد و هم اصلا کارش تحقیقات است و کلی ویزیتور
می آورد از خارج اگر اشتباه نکنم. شاید اگر آنجا بیشتر به فکر جذب بچه ها باشد در دراز مدت روند صحیح ترو امکان پذیرتری باشد.
گرچه همین الان هم عملا این طور می شود انگار مثل دکتر صفری.
دکنر شهشهاني که ميگفت تا ۲۰ نفر هم ظرفيت جذب هيات علمي دارند. من از دکتر محموديان هم ۱۵ نفر رو شنيده بودم.
یه سوال:
منظور از ظرفیت دقیقاً چیه و از روی چه مِلاکی تعییین میشه؟
مرسی
من هم فکر می کنم اگر از نظر بودجه ای بسنجیم ظرفیت دارد، نمی دانید الان کسانی عضو هیات علمی شده اند که احساس می کنی دانشکده را با مهد کودک اشتباه گرفته اند
فکر کنم يعني جاي استخدام دارن، احتمالا يعني دولت بهشون اجازه ميده که استخدام کنن. اما هر کسي رو استخدام نميکنن، بعد از يه شرايط اوليه، رايگيري تو شوراي دانشکده ميشه. براي کسايي که دکتراشون رو از خود دانشکده گرفته باشن، دو سوم رايها و براي بقيه نصف +۱ لازمه.
وااااا یعنی چی که اگر از دانشکده گرفته باشند تعداد رای بیشتری لازمه؟ مطمئنی؟ می دونی دلیلش چیه؟ به نظر یک نوعی دفع دانشجو میاد که.
ببينين درست فهميدم؟
اگر شرايط دانشگاه و دانشکده رو فعلاً جدا فرض کنيم:
ظرفيت در واقع يعني اينکه دولت –حالا چه از نظر بودجه، چه از نظر«شرايطي» که ميذاره– تعيين ميکنه که چقدر ظرفيت داريم؟
سوال بعدي ؛)
چقدر هر کدوم از اين دو مورد روشن و مشخص-اً؟ حداقل تو اِشِلي که شرايط دانشکده معلوماً؟
– اعظم: آره مطمئنم که اينطوريه. و خيلي جاهاي دنيا ظاهرا اين جوريه. به خاطر اينکه اينطوري محيط بسته نميشه. کسي که خودش يه جا درس خونده، دوباره بياد همونها رو به بعديها بگه که خوب نيست.
– ببين، اينطوري بگم، در اين مورد خيلي هم مطمئن نيستم. اما دانشکده قاعدتا!!!بايد دلش بخواد که هر چقدر بيشتر استاد بگيره. اما دولت که نميتونه به هر تعدادي پول بده که. پس ميشه تا حدي مساله چونه زدن که اين عدد رو ببرن بالا. که خب ظاهرا الان براي دانشکده يه چيزي حدود ۱۵-۲۰ ه
راستي الآن ديدم، ببخشيد: کامنت بالا مالِ من بوده :)
سایت شما چرت مضخرف و هزار بد و بیر ای دیگر است.